NIEUWE EIGENDOM

Caledonian - CasaresRef: CALFIN

Details

Referentie:
CALFIN
Gebied:
Casares
Type:
Villa
Prijs vanaf:
€4,500,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Caledonian Cortesin

Caledonian is een nieuw project in het hart van een van de meest exclusieve gemeenschappen aan de kust: Finca Cortesin. Dit omvangrijke project, gelegen in Casares, tussen Marbella en Sotogrande, beslaat 215 hectare en herbergt ook privévilla's, een vorstelijk hotel, een golfbaan, een strandclub, een spa, vijf eersteklas restaurants en een helihaven met 24-uurs beveiliging.

Er zijn slechts zes huizen in Caledonian met 3, 4 en 6 slaapkamers, en ze profiteren allemaal van natuurlijk licht, hoogwaardige materialen, afwerkingen en installaties. De gevel, het dak, de bekleding, de waterdichting, de verwarmings- en airconditioningsystemen, het ventilatie- en buitenschrijnwerk, de sanitair- en warmwatersystemen, de elektriciteit en de telecommunicatiesystemen zijn allemaal ontworpen om een hoog niveau van energie-efficiëntie en een laag verbruik te garanderen.

Volledig uitgeruste keukens afgewerkt in mat witte lak met massieve fronten van de kasten onderscheiden zich door de aluminium structuur. Uiteraard zijn de inbouwapparatuur ook high-end met een extra grote koelkast met ijsblokjesvoorziening, oven en kookplaat, magnetron, inductiekookplaat, wijnkoeler, vaatwasser en superstille afzuigkap.

De badkamers kunnen worden aangepast aan de klant, met opties om af te werken in natuurlijke witte steen - van Thassos-marmer (een van de witste marmers ter wereld) tot Carrara-marmer in bamboestructuur - of andere steensoorten. Als de klant de voorkeur geeft aan een meer eigentijdse uitstraling, kan hij kiezen voor monolithische platen. De kranen zijn van verchroomd messing. Alle badkamers zijn ruim en licht gevuld, met inloopdouchecabines.

Vloerverwarming en koelplafond-airconditioning zorgen voor een gelijkmatige warm/koudverdeling. Bovendien combineert de isolatie een conventioneel systeem met een reflecterend systeem, dat ook een inert gaspaneel bevat.

De woning wordt betreden door middel van een biometrische vingerafdrukscanner met een systeem gebaseerd op het uitlezen en versleutelen van de hotspots van de vingertoppen. De software leert bij elk gebruik, herkent de groei van de vingers van kinderen en veranderende gebruikersgewoonten, evenals het identificeren van kleine verwondingen. Een audio- en videokanaal verbindt het hele huis om eventuele latere installaties mogelijk te maken.

U kunt ook geïnteresseerd

La Cala de Mijas Royal Palms Mijas en Venta en La Cala de Mijas

Royal Palms Mijas

Royal Palms Mijas is een nieuw project van 69 appa...

van €510,000

MEER INFO

La Cala de Mijas La Cala Fairways en Venta en La Cala de Mijas

La Cala Fairways

Introductie van La Cala Fairways - een nieuwe ontw...

van €645,000

MEER INFO

Marbella Villas de Río Real Golf en Venta en Marbella

Villas de Río Real Golf

Villas de Río Real Golf is een luxe project besta...

van €2,600,000

MEER INFO

Benalmádena Blossom en Venta en Benalmádena

Blossom

Welkom bij Blossom Fase II - een nieuw woonproject...

van €235,400

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2023 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.