NIEUWE EIGENDOM

La Fuente Marbella - MarbellaRef: FUEMAR

Details

Referentie:
FUEMAR
Gebied:
Marbella
Type:
Villa
Prijs vanaf:
€1,980,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Luxe wonen

Welkom bij La Fuente Marbella - een nieuw luxe residentieel project in het hart van Marbella. Deze op maat gemaakte gemeenschap van luxe huizen bestaat uit slechts 15 villa's, gelegen op een unieke toplocatie met 24-uurs beveiliging en conciërgediensten.

De 15 villa's met vier slaapkamers van ca. 500m² binnenruimte is uniek ontworpen voor een comfortabele maar luxueuze levensstijl. Houten en stenen elementen zijn terug te vinden in de woningen, samen met een fontein bij de ingang om een ​​heel speciale flair en sfeer over te brengen aan deze moderne huizen. Er zijn drie verschillende villastijlen om uit te kiezen, elk met behoud van een consistent ontwerp en afwerking, maar met een scala aan opties in termen van oriëntatie, grootte, indeling en details die verder kunnen worden aangepast om unieke huizen te produceren die een weerspiegeling zijn van uw smaak en favoriete levensstijl.

Het woongedeelte is naadloos geïntegreerd met de grote buitenterrassen waardoor er één grote, open leefruimte ontstaat met een hoogwaardige, minimalistisch ontworpen keuken en een stenen muur met open haard.

De slaapkamersuites zijn ontworpen om een ​​persoonlijke ruimte van comfort en rust te bieden, compleet met prachtige badkamers, kleedkamers en terrassen. De villa's kunnen ook verder worden aangepast om u precies te bieden wat u wenst - of het nu gaat om een ​​privéfitnessruimte, spa, bioscoop en uitgaansgebied. Alle villa's zijn uitgerust met een privélift die elk niveau van het pand met elkaar verbindt en beschikken over een solarium op het dak met prachtig uitzicht over de gemeenschap richting de zee.

U kunt ook geïnteresseerd

Marbella Lomas del Rey en Venta en Marbella

Lomas del Rey

Welkom in Lomas del Rey - een nieuw gebouwd reside...

van €760,000

MEER INFO

Estepona Arroyo Beach en Venta en Estepona

Arroyo Beach

Welkom bij Arroyo Beach - uw nieuwe thuis op slech...

van €217,000

MEER INFO

Manilva Pure South en Venta en Manilva

Pure South

Welkom bij Pure South - een nieuw project dat best...

van €236,500

MEER INFO

Casares Terrazas de Cortesin Seaview en Venta en Casares

Terrazas de Cortesin Seaview

Terrazas de Cortesin Seaview is een nieuwe versted...

van €440,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2021 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.