NIEUWE EIGENDOM

Alcazaba Lagoon III - CasaresRef: LAGIII

Details

Referentie:
LAGIII
Gebied:
Casares, Costa del Sol
Type:
Appartement, Penthouse
Prijs vanaf:
€295,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Stelt u zich eens voor... een privé-strand voor de deur!

Het kristalheldere water van de lagune is altijd helder en het mooiste landschap omringt het.

Een paradijs voor tal van watersporten, zoals paddle-surfen, kanoën, zeilen, kitesurfen en windsurfen.

De eerste Crystal Lagoon die in Europa wordt gebouwd voor exclusief gebruik van de woonwijk The Lagoon: een wooncomplex in moderne mediterrane stijl in Casares, een bevoorrechte zone aan de Costa del Sol.

Een lagune van 1,4 hectare die nooit zijn kwaliteiten verliest, omringd door beige zandstranden en met drijvende pontons voor waterscooters.

De lagune biedt bijna alle niet-aangedreven watersporten in een veilige omgeving voor uw plezier: ga op een kajak, snijd door het water op een paddle surfplank, leer zeilen of geniet van sporten zoals windsurfen en kitesurfen.

Met drie gesloten zwembadzones om van baden een veilige activiteit te maken.

De Lagoon gebruikt ultrasone systeemtechnologie als onderdeel van zijn duurzame waterbehandeling: tot honderd keer minder chemische additieven en slechts 2% van de energie die wordt gebruikt door conventionele zwembadsystemen.

The Lagoon is de residentiële ontwikkeling van uw dromen, die zich uitstrekt over meer dan 40.000 m2 met exotische tuinen.

Een ontwikkeling van gebouwen met een opvallend ontwerp van witte lijnen en zachte contouren voor de op het zuiden gerichte woningen.

De woningen zitten in kleine woongroepen, genesteld tussen grote groene zones van palmbomen, tropische planten en zwembaden, die een groen mediterraan ecosysteem creëren.

Een wandelpad scheert langs de rand van de lagune, zodat u kunt genieten van de natuurlijke omgeving en het uitzicht terwijl u loopt, rent of geniet van andere wielersport.

De kunstmatige stranden zijn van fijn, beige zand en hebben zonnedekken en zones voor strandsporten, gemeenschappelijke servicefaciliteiten, kleedkamers en douches.

De Lagoon-woningen bieden een kwalitatieve woonervaring: luchtige woonruimtes die uitkomen op balkons en terrassen, plekken om te genieten van de ware stijl van het mediterrane leven.

Alle woningen hebben afzonderlijke individuele opslagruimten, een ondergrondse garage en liften; ze zijn voorzien van airconditioning om je koel te houden, en centrale verwarming, satelliet-tv. Hoogwaardige afwerking van het ontwerp van het interieur, zoals de met marmer ingerichte badkamers en keukens in sommige appartementen.

U kunt ook geïnteresseerd

Fuengirola Fuengirola Homes en Venta en Fuengirola

Fuengirola Homes

Fuengirola Homes is een nieuw project met woningen...

van €445,000

MEER INFO

Manilva Paloma Beach en Venta en Manilva

Paloma Beach

Paloma Beach biedt u het ideale huis met een prach...

van €197,000

MEER INFO

Estepona Valle Romano Green en Venta en Estepona

Valle Romano Green

Welkom bij Valle Romano Green - een nieuw project ...

van €540,000

MEER INFO

La Quinta Le Caprice en Venta en La Quinta

Le Caprice

Le Caprice is een nieuw project bestaande uit 14 l...

van €555,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2021 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.