NIEUWE EIGENDOM

Vista Lago Residences - BenahavisRef: VISLAG

Details

Referentie:
VISLAG
Gebied:
Benahavis, Marbella
Type:
Villa
Prijs vanaf:
€2,895,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Ontworpen voor een beter leven

Vista Lago Residences is een duurzame luxe ontwikkeling van 18 individueel ontworpen villa's gelegen op het 200 hectare grote landgoed van Real de La Quinta. Omgeven door een prachtig landschap dat grenst aan een UNESCO-biosfeerreservaat, liggen de villa's op slechts 15 minuten van Marbella. De uitzichten, richting de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de kustlijn van Afrika daarachter, zijn gewoon adembenemend.

Deze door design geleide huizen zullen heel anders zijn dan alles wat eerder is geweest. Alle 18 villa's, evenals het meubilair en de uitrusting ervan, verschillen van elkaar. De gemeenschappelijkheid die ze delen, afgezien van de prachtige uitzichten, is dat ze allemaal van de hoogste standaard van ontwerp zijn en allemaal een niveau van innovatie en creativiteit vertonen dat zelden wordt aangetroffen in residentiële ontwikkelingen. De domotica en algemene verlichting zijn van wereldklasse, waardoor elke villa echt een slimme woning is. Alle villa's zijn gepositioneerd voor maximale privacy op individuele percelen, hebben grote terrassen, ruime tuinen, echte Infinity-zwembaden en op maat gemaakte ruimtes die kunnen worden gebruikt voor entertainmentruimtes, sportscholen en thuiskantoren.

Dit concept staat centraal in het ontwerp van elke villa, waarbij de lounge en het terras naadloos overgaan in één uitgestrekte leefruimte. In belangrijke delen van de villa's verdwijnen de ramen in de muren en omlijsten ze het ongestoorde, panoramische uitzicht op de idyllische natuurlijke omgeving.

Alle gemakken die u nodig heeft, bevinden zich voor de deur, waaronder golf, watersporten op het meer, een gastronomisch restaurant, een bar en chiringuito, een exclusieve spa, tennisbanen en een selectie winkels. Deze voorzieningen, gecombineerd met de uitgebreide faciliteiten in elke villa, zorgen ervoor dat eigenaren het resort nooit hoeven te verlaten tenzij ze dat willen.

Bouwen voor vandaag zonder de toekomst in gevaar te brengen is een kernwaarde van het project, dat in het proces van BREEAM-certificering zit. De verbeteringen in het ontwerp die deze beoordeling met zich meebrengt, resulteren in duurzame woningen die het welzijn van de mensen die erin wonen, helpen de natuurlijke hulpbronnen te beschermen en een aantrekkelijkere vastgoedinvestering opleveren.

U kunt ook geïnteresseerd

El Higuerón Casa del Sol en Venta en El Higuerón

Casa del Sol

Welkom bij Casa del Sol - een project dat bestaat ...

van €471,000

MEER INFO

Nueva Andalucia Celeste Marbella en Venta en Nueva Andalucia

Celeste Marbella

Introductie van Celeste Marbella - een nieuw luxe ...

van €2,500,000

MEER INFO

El Campanario El Campanario Vistas en Venta en El Campanario

El Campanario Vistas

El Campanario Vistas is een nieuwe ontwikkeling be...

van €1,050,000

MEER INFO

Manilva Paloma Beach en Venta en Manilva

Paloma Beach

Paloma Beach biedt u het ideale huis met een prach...

van €197,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2021 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.