NIEUWE EIGENDOM

La Cala Fincas - La Cala de MijasRef: CALFINC

Details

Referentie:
CALFINC
Gebied:
La Cala de Mijas, Mijas Costa
Type:
Villa
Prijs vanaf:
€685,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Gemak, Kwaliteit en Stijl

Met plezier brengen wij u een nieuwe ontwikkeling van luxe villa's - La Cala Fincas.

La Cala Finca is een veilige woonwijk met de hoogste levensstandaard in het gebied. Bestaande uit 33 villa's op grote kavels (van 1.200m² tot 1.600m²) de ontwikkeling is slechts een klein eindje rijden van een keuze aan stranden, golfbanen, entertainment, voorzieningen en natuurlijke schoonheid.

Alle woningen hebben een volledig ingerichte keuken met apparatuur van het hoogste merk. Alle kamers hebben een voorgeïnstalleerde airconditioning, carport, privézwembad, kamerhoge glaspanelen en de nieuwste energiezuinige Daikin Altherma of vergelijkbare vloerverwarming, inclusief zonnepanelen.

Eigenaars hebben ook toegang tot het clubhuis en de volledig uitgeruste fitnessruimte met een verwarmd zwembad, een jacuzzi, een sauna en een vergader- / evenementenruimte.

De villa's zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen met drie tot zes slaapkamers.

Type 1 - Abeto (3 of 4 slaapkamers)
Een stijlvol, modern interieur met een keuze aan keukenconfiguraties biedt de koper een persoonlijke woonkamer. Met een slaapkamer beneden en twee boven, beide met ensuite badkamers. Dit design beschikt over ruime slaapkamers met toegang tot het terras.

De variant met vier slaapkamers had een ensuite slaapkamer beneden, een slaapkamer suite boven en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, elk met toegang tot het terras. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een open of een aparte keuken, zodat u de accommodatie kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Zoals bij alle eigenschappen, integreert dit ontwerp naadloos de woonkamer met de terrassen, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat.

Type 2 - Morera (4 of 5 slaapkamers)
De vierkamerversie heeft dezelfde indeling als de Abeto met vier slaapkamers, maar heeft ruimere woon - en keukenruimtes.

De versie met vijf slaapkamers bestaat uit twee slaapkamers met ensuite op de begane grond. Op de eerste verdieping is er de master suite, samen met nog twee slaapkamers met een eigen badkamer.

Type 3 - Secoya (5 of 6 slaapkamers)
De vijfkamerversie van de Secoya villa heeft een slaapkamer met ensuite op de begane grond, met behoud van de grotere afmetingen van de woonkamer en keuken . Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers met ensuite faciliteiten, evenals twee slaapkamers, die allemaal directe toegang tot het terras bieden.

De variatie met zes slaapkamers heeft twee ensuite slaapkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers met ensuite badkamers, evenals nog eens twee slaapkamers. Alle slaapkamers bieden wederom directe toegang tot het terras.

Ook bestaat er, net als bij de andere villa's, de mogelijkheid om de keukenindeling aan te passen aan uw behoeften.

U kunt ook geïnteresseerd

La Quinta Benahavís New Development en Venta en La Quinta

Benahavís New Development

Een nieuw project gelegen in de uitlopers van de S...

van €470,000

MEER INFO

Selwo Vanian Gardens en Venta en Selwo

Vanian Gardens

Selwo Village is een nieuwe ontwikkelingsset onder...

van €258,000

MEER INFO

El Chaparral Vitta Nature en Venta en El Chaparral

Vitta Nature

Vitta Nature is een nieuw wooncomplex met 166 appa...

van €245,000

MEER INFO

Estepona Estepona Waves en Venta en Estepona

Estepona Waves

Estepona Waves is een prachtig nieuw project besta...

van €235,700

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2019 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.