NIEUWE EIGENDOM

La Finca de Jasmine - BenahavisRef: FINJAS

Details

Referentie:
FINJAS
Gebied:
Benahavis, Marbella
Type:
Villa
Prijs vanaf:
€1,800,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Organische en natuurlijke eigenschappen

La Finca de Jasmine is een omheinde en beveiligde gemeenschap van luxe villa's met clubhuis en spa. Het project heeft een totale oppervlakte van 269.000 m². De eerste fase bestaat uit 14 villa's met 3 soorten configuraties die passen bij uw levensstijlkeuze.

De woningen zijn gelegen in de lagere hellingen op de grens van Marbella met een prachtig uitzicht op zee op slechts 5 minuten van de blauwe vlag stranden van de Costa del Sol.

VILLA ROMERO - 3 slaapkamers en 2,5 badkamers allemaal op een niveau. De begane grond bevat ook een grote open leefruimte met een volledig ingerichte keuken, salon en eetkamer. Het bijzondere van de Romero zijn de extra hoge plafonds en ramen waardoor het licht de woning binnenstroomt.

VILLA LAUREL - 4 slaapkamers en 3,5 badkamers verdeeld over twee niveaus. De begane grond bevat een grote open leefruimte met een volledig ingerichte keuken, salon en eetkamer, evenals de hoofdslaapkamer met ensuite en nog een gastenbadkamer. De eerste verdieping bevat 3 gastenslaapkamers en 2 gastenbadkamers met de veelzijdigheid om de mastersuite boven te creëren.

VILLA TOMILLO - 3 slaapkamers en 3,5 badkamers verdeeld over drie niveaus. Bij het betreden van de villa komt u een grote open leefruimte tegen met een volledig ingerichte keuken, salon, eetkamer en gastentoilet. Vanaf daar leidt de trap u naar de mezzanine met twee gastenkamers met elk hun eigen badkamer. De master suite bevindt zich op tuinniveau met een ensuite badkamer en toegang tot uw eigen aangelegde tuin. Het unieke kenmerk van de Tomillo zijn de terrassen met twee aspecten waarmee u de zon kunt volgen en uw adembenemende uitzicht naar wens kunt veranderen. Een ander speciaal kenmerk van de Tomillo zijn de extra hoge plafonds en ramen waardoor het licht in het huis kan stromen.

U kunt ook geïnteresseerd

Torremolinos Alborán Siroco en Venta en Torremolinos

Alborán Siroco

Welkom bij Alboran Siroco - een nieuw woonproject ...

van €624,000

MEER INFO

Benalmadena Infinity Blue en Venta en Benalmadena

Infinity Blue

Infinity Blue is een nieuw luxe wooncomplex in het...

van €462,000

MEER INFO

Rio Real The List Rio Real en Venta en Rio Real

The List Rio Real

Introductie van The List Río Real - een complex v...

van €1,675,000

MEER INFO

Estepona Sunset Bay Estepona en Venta en Estepona

Sunset Bay Estepona

Introductie van Sunset Bay Estepona - een nieuw pr...

van €313,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2023 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.