NIEUWE EIGENDOM

Grand View - La QuintaRef: GRAVIE

Details

Referentie:
GRAVIE
Gebied:
La Quinta, Benahavis
Type:
Appartement, Penthouse
Prijs vanaf:
€1,900,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Appartementen van uitzonderlijke kwaliteit

Introductie van Grand View - een nieuwe luxe ontwikkeling van slechts zeven prachtige eigendommen in het hart van La Quinta Golf Resort.

De appartementen en penthouses hebben zeer ruime woonruimtes en royale terrasruimte, allemaal met adembenemend uitzicht op zee.

De zeven woningen op het zuiden, elk uniek in ontwerp, zijn slimme woningen die profiteren van een compleet automatiseringssysteem met een centraal controlepunt. In alle woningen is een weerstation geïntegreerd om de omstandigheden te regelen, inclusief automatische bediening van rolluiken, jaloezieën en luifels. De appartementen zijn volledig beveiligd met een anti-overstromingssysteem, evenals een ultramodern inbraakalarm om u een volledig beschermd huis te geven.

Zeer grote ramen van vloer tot plafond zonder enig zichtbaar timmerwerk werken via een afstandsbedieningssysteem en maximaliseren uw uitzicht en natuurlijk licht. De ethanolhaard zorgt voor een gezellige sfeer. Er is een volledig uitgeruste keuken met apparatuur van de hoogste kwaliteit om gemak te bieden en koken een plezier te maken.

De woningen hebben elk drie grote slaapkamers met en-suite badkamers en ingebouwde kleerkasten. De master suite heeft ook een grote kleedkamer met geïntegreerde kluis.

De gemeenschappelijke kenmerken van dit luxe project zijn onder meer een spa- en ontspanningsruimte, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een sauna en stoombad. De prachtige gevel van mineraalsteen vormt een perfecte samensmelting van het buitenzwembad, dat is behandeld met een biologisch water- en zoutelektrolyse-systeem.

U kunt ook geïnteresseerd

Las Mesas LIF3 en Venta en Las Mesas

LIF3

LIF3 is een nieuw project van luxe appartementen i...

van €450,000

MEER INFO

Casares Golfside Villas en Venta en Casares

Golfside Villas

Welkom bij Golfside Villas - een verzameling van d...

van €5,500,000

MEER INFO

Estepona Scala en Venta en Estepona

Scala

Welkom bij Scala - een nieuw project in Estepona b...

van €213,000

MEER INFO

El Higuerón Higuerón Residences en Venta en El Higuerón

Higuerón Residences

Higuerón Residences is een nieuw project bestaand...

van €1,995,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2023 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.