NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Nordic Villas - El CampanarioRef: NORVIL

Details

Referentie:
NORVIL
Gebied:
El Campanario, Estepona
Type:
Villa
Prijs vanaf:
990,000€

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Eenvoud in Design

Presenteren Nordic Villas - een nieuwe ontwikkeling van luxe villa's ontworpen om de Scandinavische standaard, terwijl naadloos passend bij de mediterrane levensstijl.

Bestaande uit 10 unieke villa's verdeeld over drie niveaus, elk met een eigen tuin met zwembad en terras, dit is een ontwikkeling van de hoogste standaard, gelegen op slechts enkele minuten van het strand en binnen handbereik van de lokale voorzieningen.

De ontwikkeling is ook omringd door weelderig groen en golfbanen, waaronder de Campanario Golf en Country Club.

Het ontwerp van de woningen is voorzien van licht bij te dragen aan het welzijn, geluk en productiviteit van de bewoners. Volledige lengte ramen te profiteren van de gebouwen oriëntatie bij natuurlijk licht en de doorstroming tussen binnen en buiten wonen te maximaliseren.

Keukens zijn volledig uitgerust en zijn afgewerkt volgens de hoogste standaard. Ontworpen met ruimte in het achterhoofd, rond een centraal eiland met top kwaliteit apparatuur. De gehele begane grond is ontworpen als een open ruimte het aansluiten van de woon-en eetgedeelte naadloos, allemaal leiden naar een groot terras.

Op de eerste verdieping zijn er drie prachtig ingerichte slaapkamers met elk een eigen en-suite badkamer. De master suite is ruim en beschikt over een grote kleedruimte en is gescheiden van de badkamer door een glazen wand, opnieuw de indruk van de ruimte en het maximaliseren van natuurlijk licht.

De slaapkamers en badkamers zijn allemaal ontworpen met zorg en elk detail van de vloerverwarming, sanitair en vloeren zijn ontworpen om uw plezier van uw huis te maximaliseren.

Het solarium op de bovenste verdieping van het pand biedt uitzicht die alleen kan worden omschreven als spectaculair, met 360 uitzicht op zee en golf, met bergen van Marbella op de achtergrond.

Grote open kelders in Eigenaren bieden de mogelijkheid om de ruimte aan te passen aan hun eigen behoeften en de levensstijl van de familie aan te passen. Een fitnessruimte, een suite, home cinema of de sauna. De keuze is aan jou.

U kunt ook geïnteresseerd

Aloha Aloha Apartments en Venta en Aloha

Aloha Apartments

Aloha Apartments is een nieuw complex bestaande ui...

van 235,000€

MEER INFO

Cabopino Cabopino Apartments en Venta en Cabopino

Cabopino Apartments

Slechts 4 resterende delen! Wij presenteren C...

van 375,000€

MEER INFO

Nueva Andalucía Apartments Nueva Andalucía en Venta en Nueva Andalucía

Apartments Nueva Andalucía

Apartments Nueva Andalucia is a new, contemporary ...

van 850,000€

MEER INFO

Benalmádena Benalmádena Views en Venta en Benalmádena

Benalmádena Views

Benalmádena Views is een fantastische nieuwe ontw...

van 247,000€

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2018 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.