NIEUWE EIGENDOM

Amaranta Living - CasaresRef: AMALIV

Details

Referentie:
AMALIV
Gebied:
Casares
Type:
Prijs vanaf:
€375.000 *

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Waar iedereen wil zijn

Introductie van Amaranta Living - een nieuw project van 74 appartementen en 17 penthouses, met opties voor 2 en 3 slaapkamers.

Dit nieuwe project, gelegen in Casares Costa, is een paradijs voor golfliefhebbers met vele golfbanen van topkwaliteit binnen handbereik, waaronder Casares Golf, Finca Cortesín, Valderrama, Real Club de Golf Sotogrande, La Reserva Club en Alcaidesa. De ligging biedt tevens privacy en rust in een lage bebouwingsdichtheid midden in de natuur.

Woningen op de begane grond beschikken over zonnige tuinen, terwijl woningen op de middelste verdieping en penthouses ruime terrassen bieden met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en richting de Middellandse Zee.

De binnenkant van deze prachtige panden is licht, ruim en uitnodigend, met grote ramen die de huizen met zonlicht overspoelen. De open woonruimtes gaan samen met de volledig ingerichte keukens in Italiaanse stijl, waar de ene ruimte vrijelijk naar de andere stroomt. De hoofdslaapkamer beschikt over een ensuite badkamer met inloopkast. De secundaire slaapkamers bieden ruimte en een oriëntatie die rust uitstraalt.

Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder meer twee grote zwembaden, een overdekte gymzaal, een gastronomische kamer, een ontspanningsruimte en een golfsimulator.

* Prijzen en beschikbaarheid zijn correct op het moment van publicatie en kunnen worden gewijzigd. Neem rechtstreeks contact met ons op om de beschikbaarheid en prijzen te bevestigen.

U kunt ook geïnteresseerd

Istán Almazara Views en Venta en Istán

Almazara Views

Almazara Boutique Residences is een nieuw project ...

van €548.000

MEER INFO

Casares Marea en Venta en Casares

Marea

Introductie van Marea - een exclusief project van ...

van €896.000

MEER INFO

La Cala de Mijas Bahía en Venta en La Cala de Mijas

Bahía

Welkom bij Bahía - een nieuw project van luxe app...

van €345.000

MEER INFO

Benahavis The Sky Marbella en Venta en Benahavis

The Sky Marbella

Introductie van The Sky Marbella - een nieuw proje...

van €6.495.000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.