Vind een woning te koop
Vind een woning Te Huur
Kantoor van Marbella For Sale

Marbella For Sale is een Belgisch makelaarskantoor gestart in 2007 door Nicolas De Zutter.

Ons team van tien personen staat ter beschikking om u optimale service te kunnen bieden bij koop, verkoop, huur, verhuur en after sales. U vindt ons kantoor in Puerto Banus.

We bieden woningen aan langs de gehele Costa del Sol. Dankzij een samenwerkingssysteem met andere makelaars zijn wij in staat om u een compleet overzicht van het aanbod te presenteren. Als u wilt kopen, verkopen, huren of verhuren in Marbella of de Costa del Sol, dan verzorgen wij een persoonlijk en professioneel advies op maat.

Onze ervaren en meertalige consultants doen hun best om een voor u passende oplossing te vinden. Met onze kennis van de vastgoedmarkt aan de Costa Del Sol vinden we regelmatig 'koopjes', en is het onze missie om te focussen op kwaliteit, niet op kwantiteit. Wij verkopen alleen objecten in de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Wij spreken Engels, Spaans, Nederlands, Frans, Duits en Russisch.

Klik hier voor meer informatie over kopen en verkopen, huren en verhuren in Spanje.


Routebeschrijving naar ons kantoor:

Komend vanuit Malaga neem bij Puerto Banus de eerste afslag, op de eerste rotonde neem de tweede afslag en ga rechtdoor onder de tunnel van de N340 snelweg, ga bij de volgende rotonde, met het neushoorn standbeeld, rechtdoor de straat in, genaamd 'Avenida de las Nacíones Unidas'. Het winkelcentrum 'Centro Cristamar' ziet u aan de rechterkant, onze kantoren bevinden zich aan de andere kant. Aan het einde van de weg sla rechts af en vervolgens weer rechts. U vindt ons 50 meter verderop aan de linker en rechterkant van de weg.

Ontmoet het team

Nicolas de Zutter
Nicolas de Zutter
Liz Castelo
Liz Castelo
Julio Romero
Julio Romero
Hugues De Craene
Hugues De Craene
Sasha Ramirez
Sasha Ramirez
Arno Boon
Arno Boon
Seth Herbert
Seth Herbert
Julio Yague
Julio Yague
Grace Kleinvogel
Grace Kleinvogel
Celin Riewald
Celin Riewald

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.