Vind een woning te koop
Vind een woning Te Huur
Oficina de Marbella For Sale

Marbella For Sale is een Belgisch immobilien kantoor gesticht door Nicolas De Zutter. Ze zijn reeds actief in de Spaanse vastgoedmarkt sedert 2007. Ze hebben beslist om hun kennis van de vastgoedmarkt in de Costa del Sol over te brengen aan hun landgenoten en om hen bij te staan bij het vinden van hun droomhuis onder de zon.

Ons team van tien personen staat ter uwer beschikking om de beste service naar onze klanten toe te kunnen bieden. Waaronder : verhuur, management en naverkoopdienst. Dit wordt gedirigeerd vanuit onze kantoren in het hartje van Puerto Banus.

We bieden panden aan van verschillende banken, privé personen, promotoren en ook van andere makelaars waardoor we u een beter idee kunnen geven van de lokale markt uit verschillende bronnen en met resultaat om zo het beste pand te identificeren. Als u wilt kopen, verkopen, huren of verhuren in Marbella of de Costa del Sol, verzorgen wij een persoonlijk en professioneel advies op maat.

Onze zeer ervaren en meertalige consultants doen hun best om voor u een passende oplossing te vinden. Met onze kennis op de vastgoedmarkt in de Costa Del Sol vinden we regelmatig ´koopjes´, en is het onze missie om te focussen op kwaliteit, niet op kwantiteit. Wij verkopen alleen objecten in de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Wij spreken Engels, Spaans, Nederlands, Frans, Duits en Russisch.

Klik hier voor onze home website voor meer informatie over kopen en verkopen, huren en verhuren in Spanje.

Routebeschrijving naar ons kantoor:

Komend vanuit Malaga neem bij Puerto Banus de eerste afslag, op de eerste rotonde neem de tweede afslag en ga rechtdoor onder de tunnel van de N340 snelweg, ga bij de volgende rotonde, met het neushoorn standbeeld, rechtdoor de straat in, genaamd ´Avenida de las Nacíones Unidas´. Het winkelcentrum ´Centro Cristamar´ ziet u aan de rechterkant, onze kantoren bevinden zich aan de andere kant. Aan het einde van de weg sla rechts af en vervolgens weer rechts. U vindt ons 50 meter verderop aan de linker en rechterkant van de weg.

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2018 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.