NIEUWE EIGENDOM

Costafiore Gardens - EsteponaRef: COSFIO

Details

Referentie:
COSFIO
Gebied:
Estepona
Type:
Appartement, Penthouse
Prijs vanaf:
€295,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Waar kwaliteit en comfort samenkomen

Welkom bij Costafiore Gardens - een nieuw project van 28 moderne appartementen met als thema: waar kwaliteit en comfort elkaar ontmoeten.

Dit nieuwe project, gelegen in Estepona, brengt u nieuwe woningen met een goed geplande plattegrond, badkamers zonder bad, maar met mooie ruime douches, royale terrassen, een buitenkeuken naast de barbecue en voldoende ruimte om buiten te entertainen.

De woningen op de begane grond bieden ook privétuinen en directe toegang tot de gemeenschappelijke zwembaden en tuinen. Door de ligging van de gebouwen bieden de meeste appartementen uitzicht op zee. De verhoogde ligging van de gebouwen in fase 1 bieden een ononderbroken uitzicht op de zee aan de zuid- en zuidwestzijde, terwijl de woningen in het noorden een prachtig uitzicht op de bergen bieden.

De nieuwe woningen bieden een uitstekende keuken met inbouwapparatuur van Neff en een Silestone werkblad, maar bieden ook de mogelijkheid voor een keuken naar uw wensen.

Bij normale schuifdeuren is slechts 50% opening mogelijk. Daarom is Costafiore Gardens trots op haar schuifdeuren die zijn ontwikkeld in samenwerking met de gerenommeerde fabrikant van ramen en schuifdeuren Technal. Ze bestaan uit 4 panelen waarvan er 3 aan beide zijden volledig te openen zijn, waardoor een opening van 75% gerealiseerd wordt bij een ongekend bedieningsgemak. Dit lijkt de grens tussen de binnen- en buitenruimtes van uw nieuwe appartement te verwijderen.

Alle appartementen van Costafiore Gardens beschikken over twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en een eigen berging.

U kunt ook geïnteresseerd

Estepona Atica Homes en Venta en Estepona

Atica Homes

Welkom bij Atica Homes - een nieuw woonproject bes...

van €193,000

MEER INFO

Marbella La Cornisa de Río Real Golf en Venta en Marbella

La Cornisa de Río Real Golf

Welkom bij La Cornisa de Río Real Golf - een nieu...

van €735,000

MEER INFO

Estepona Libella en Venta en Estepona

Libella

Introductie van Libella - een nieuw project van pr...

van €458,000

MEER INFO

Fuengirola Jade Tower en Venta en Fuengirola

Jade Tower

Jade Tower is een nieuw wooncomplex met moderne ap...

van €313,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2023 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.