NIEUWE EIGENDOM

Costafiore Gardens - EsteponaRef: COSFIO

Details

Referentie:
COSFIO
Gebied:
Estepona
Type:
Prijs vanaf:
€445,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Waar kwaliteit en comfort samenkomen

Welkom bij Costafiore Gardens - een nieuw project van 28 moderne appartementen met als thema: waar kwaliteit en comfort elkaar ontmoeten.

Dit nieuwe project, gelegen in Estepona, brengt u nieuwe woningen met een goed geplande plattegrond, badkamers zonder bad, maar met mooie ruime douches, royale terrassen, een buitenkeuken naast de barbecue en voldoende ruimte om buiten te entertainen.

De woningen op de begane grond bieden ook privétuinen en directe toegang tot de gemeenschappelijke zwembaden en tuinen. Door de ligging van de gebouwen bieden de meeste appartementen uitzicht op zee. De verhoogde ligging van de gebouwen in fase 1 bieden een ononderbroken uitzicht op de zee aan de zuid- en zuidwestzijde, terwijl de woningen in het noorden een prachtig uitzicht op de bergen bieden.

De nieuwe woningen bieden een uitstekende keuken met inbouwapparatuur van Neff en een Silestone werkblad, maar bieden ook de mogelijkheid voor een keuken naar uw wensen.

Bij normale schuifdeuren is slechts 50% opening mogelijk. Daarom is Costafiore Gardens trots op haar schuifdeuren die zijn ontwikkeld in samenwerking met de gerenommeerde fabrikant van ramen en schuifdeuren Technal. Ze bestaan uit 4 panelen waarvan er 3 aan beide zijden volledig te openen zijn, waardoor een opening van 75% gerealiseerd wordt bij een ongekend bedieningsgemak. Dit lijkt de grens tussen de binnen- en buitenruimtes van uw nieuwe appartement te verwijderen.

Alle appartementen van Costafiore Gardens beschikken over twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en een eigen berging.

U kunt ook geïnteresseerd

Estepona Azure Estepona en Venta en Estepona

Azure Estepona

Welkom bij Azure Estepona - een nieuw project van ...

van €453,000

MEER INFO

Cancelada Symphony Suites en Venta en Cancelada

Symphony Suites

Welkom bij Symphony Suites - een nieuw wooncomplex...

van €325,700

MEER INFO

Marbella The Gallery en Venta en Marbella

The Gallery

Introductie van The Gallery - een nieuwe collectie...

van €3,400,000

MEER INFO

Manilva Golden View II en Venta en Manilva

Golden View II

Golden View II is de tweede fase van een project v...

van €459,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.