NIEUWE EIGENDOM

Diamond Beach - Puerto BanusRef: DIAM

Details

Referentie:
DIAM
Gebied:
Puerto Banus, Marbella
Type:
Prijs vanaf:
€3,000,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Geweldig nieuw project in Puerto Banus

Geweldige nieuw project in Puerto Banus.Senior en Junior villas 3-5 slaapkamers

Spectaculair uitzicht op zee, elke woning heeft een kleine prive tuin en zwembad.Zal worden gebouwd op 3 niveaus met kelder, begane grond en eerste verdieping.Een aantal van de specificaties zullen zijn:

- Panoramische lift, automatisch met perimeter beglazing, van kelder tot terrasvloer

- Open haard in de woon/eetkamer, modern architectuur met glazen deur, conventioneel systeem van hout of gas met veiligheidscontrole

- Safebox in en-suite hoofdslaapkamer en slaapkamers op de eerste verdieping.

- Beveiligde kamer op de eerste verdieping ( een van de badkamers die u wilt), samengesteld uit massieve muren van gewapend beton, kogelvrij glas en veiligheid deur om vuurwapens te testen met alarm- en communicatiesysteem onafhankelijk en beschermd tegen indringers.

- Gecentraliseerde vacuümsysteem met afzetmogelijkheden voor slang verdeeld over het huis, gecentraliseerde afzuigapparatuur garage met stroom voor gebruik.

- Eigen garage, met natuurlijke verlichting en ventilatie, met een capaciteit voor vier grote auto's, motorfietsen, fietsen , enz.Gepolijste betonnen vloer met kleur hars schilderkunst en decoratieve tegels, oppervlakte voor stockering, onderhoud en wassen van voertuigen.

- Gateway to individuele garage met sectionale staal en polyurethaan panelen met automatisch openingsmechanisme band, anti - inklemming kaart met automatische stop.

- Was-en strijkkamer met roestvrij stalen buis is aangesloten op alle verdiepingen met keuken en berging in de kelder voor de was.

- Fitness ruimte met natuurlijke verlichting en ventilatie, aminaatvloer, panoramisch glazen, aansluitingen voor verschillende machines, tv en telefoonaansluiting.

- Sauna met houtafwerking in de kelder badkamer.

- Bioscoop - projectie kamer in de kelder met vloer in houten laminaat, akoestische isolatie in muren en voorinstallatie voor audio - video systeem.

- Speelzaal in het kelderverdiep met natuurlijke verlichting en ventilatie, pvc vloeren of decoratief laminaat.

- Magazijn met natuurlijke verlichting, stockeringsruimte voor wijn, champagne etc. bar met spoelbak, aatwasser, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, stopcontacten voor accessoires en sfeerhaard met ijzeren en glazen deuren, voorbereiding voor outdoor barbecue .

- Machinekamer met alle faciliteiten die nodig zijn om machines te bedienen , met inbegrip van wateropslagtank, waterontharder en individuele pressiegroep.

- Prive tuin perimeter in elk huis, stopcontacten, tv, telefoon en irrigatiesysteem voor landschapsarchitectuur, decoratieve verlichting op paden en zithoeken, voorbereiding voor vaste of draagbare barbecue.

- Irrigatie systeem in de privetuin.

- Terras uitgerust met keramische tegels of hout behandeld voor buiten, het terrasplafond bedekt met decoratieve aluminium lamellen geplaatst op panlatten.

U kunt ook geïnteresseerd

Estepona Serenity Collection en Venta en Estepona

Serenity Collection

Introductie van Serenity Collection - een nieuw pr...

van €190,000

MEER INFO

Mijas Costa Elysea Suites en Venta en Mijas Costa

Elysea Suites

Introductie van Elysea Suites - een nieuwe ontwikk...

van €1,010,000

MEER INFO

Nueva Andalucia Nueva Andalucia Villa en Venta en Nueva Andalucia

Nueva Andalucia Villa

Deze prachtige villa in het hart van Nueva Andaluc...

€2,695,000

MEER INFO

Cabopino Villa Cabo Royale en Venta en Cabopino

Villa Cabo Royale

Villa Cabo Royale is een prachtig pand met 5 slaap...

€1,992,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.