NIEUWE PROJECTEN

Earth - MarbellaRef: EARMAR

Details

Referentie:
EARMAR
Gebied:
Marbella
Type:
Prijs vanaf:
€4.995.000 *

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Het toppunt van luxe

Welkom op Earth! Dit prachtige nieuwbouwproject bestaat uit slechts 28 ultramoderne appartementen en penthouses met 3 of 4 slaapkamers. De eigendommen zijn verdeeld over slechts 4 gebouwen: Water, Steen, Hout en Zand.

De woningen op de begane grond bieden ruime tuinen en terrassen. De appartementen op de eerste verdieping, semi-duplex-penthouses op de eerste verdieping en dubbele duplex-penthouses bieden grote terrassen met privézwembad en een prachtig uitzicht.

Dit gewilde gebied, gelegen aan de Golden Mile, Marbella, biedt alle voorzieningen die u nodig heeft en ligt op slechts een korte afstand van de prachtige stranden van Marbella.

De moderne en luxueuze appartementen, gebouwd volgens de hoogste kwaliteiten van ontwerp tot afwerking. Ze bieden moderne open woonruimtes, hoogwaardige keukens van Modulnova en nog veel meer. Elke woning is goed uitgerust, inclusief geavanceerde domotica. Alle appartementen zijn inclusief 2 ondergrondse parkeerplaatsen en een berging evenals een pre-installatie voor het opladen van elektrische auto's.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ongeëvenaard! Naast het grote buitenzwembad in weelderige mediterrane tuinen, is er een indrukwekkende spa met een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een speciale yogaruimte en een keur aan droge en natte sauna's. Ook de jongeren kunnen zich vermaken met hun eigen kidsclub en zwembad.

* Prijzen en beschikbaarheid zijn correct op het moment van publicatie en kunnen worden gewijzigd. Neem rechtstreeks contact met ons op om de beschikbaarheid en prijzen te bevestigen.

U kunt ook geïnteresseerd

Mijas Costa Vitta Marina en Venta en Mijas Costa

Vitta Marina

Welkom bij Vitta Marina - een nieuw woonproject be...

van €313.000

MEER INFO

Los Monteros MedBlue en Venta en Los Monteros

MedBlue

Welkom bij MedBlue - een nieuw project bestaande u...

van €360.000

MEER INFO

Casares Camarate Hills en Venta en Casares

Camarate Hills

Camarate Hills is een nieuw project gelegen in Cas...

van €225.000

MEER INFO

Puerto Banús Absolute Banús en Venta en Puerto Banús

Absolute Banús

Absolute Banús is een nieuw project van slechts 5...

van €3.180.000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.