NIEUWE PROJECTEN

La Cala Valley - La Cala de MijasRef: LACVAL

Details

Referentie:
LACVAL
Gebied:
La Cala de Mijas
Type:
Prijs vanaf:
€546.000 *

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Inspireer je dromen

La Cala Valley is een nieuw project van slechts 16 eengezinswoningen, waaronder herenhuizen, vrijstaande en halfvrijstaande villa's, met 3 tot 5 slaapkamers.

De woningen beschikken allemaal over een eigen overloopzwembad en terras/tuinruimte en bieden een geweldig uitzicht dankzij hun zuid-zuidoost-oriëntatie.

De halfvrijstaande villa's bieden 3 of 4 slaapkamers en zijn verdeeld over 2 of 3 verdiepingen. Ze bieden allebei parkeergelegenheid voor 2 auto's, een privézwembad en tuin, en een wasruimte. De accommodaties met 4 slaapkamers bieden ook een lift en een eigen speelkamer.

De herenhuizen zijn woningen met 4 slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over 2 verdiepingen. Ze bieden ook parkeergelegenheid voor 2 auto's, een privézwembad en tuin, en wasruimte.

De vrijstaande villa tilt luxe wonen naar een hoger niveau. Deze woningen hebben 5 slaapkamers en 5 badkamers. Ze bieden parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, een fietsenstalling, privézwembad en tuin, lift, wasruimte, berging, een privéspeelkamer en een ruim solarium.

Het project is gelegen in La Cala de Mijas, een populair gebied vol met alle voorzieningen die u nodig heeft, waaronder gezondheidszorg, banken, supermarkten, cafés/bars en watersporten langs de prachtige stranden. Er zijn ook een aantal golfbanen in de omgeving. De luchthaven van Malaga ligt op slechts 25 minuten rijden, terwijl Marbella op 15 minuten afstand ligt.

* Prijzen en beschikbaarheid zijn correct op het moment van publicatie en kunnen worden gewijzigd. Neem rechtstreeks contact met ons op om de beschikbaarheid en prijzen te bevestigen.

U kunt ook geïnteresseerd

La Cala de Mijas Cerrado Hills en Venta en La Cala de Mijas

Cerrado Hills

Introductie van Cerrado Hills - een nieuwe luxe on...

van €1.847.000

MEER INFO

Marbella Villas de Río Real Golf en Venta en Marbella

Villas de Río Real Golf

Villas de Río Real Golf is een luxe project besta...

van €2.600.000

MEER INFO

Riviera del Sol Alya Mijas en Venta en Riviera del Sol

Alya Mijas

Alya Mijas is een nieuwe ontwikkeling van moderne ...

van €388.000

MEER INFO

Estepona Estepona Beach en Venta en Estepona

Estepona Beach

Introductie van Estepona Beach - een nieuw project...

van €2.100.000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.