NIEUWE EIGENDOM

Nueva Andalucía Villas - Nueva AndalucíaRef: NAVILLA

Details

Referentie:
NAVILLA
Gebied:
Nueva Andalucía, Marbella
Type:
Villa
Prijs vanaf:
€1,900,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Dromen worden werkelijkheid!

We zijn blij te presenteren Nieuw Andalusië Villa - 5 nieuwe luxe villa's met privé-zwembaden en tuinen, en biedt een spectaculair panoramisch uitzicht

Elk van de vijf villa heeft 4 slaapkamers en 5 badkamers en een grote bebouwde oppervlakte van maximaal 620m², terwijl het woongedeelte is al even indrukwekkend met snelheden tot 380m².

het grote terras naadloos integreert in de woonkamer door de grote ramen van vloer tot plafond te maximaliseren natuurlijk licht.

Elke kamer heeft een eigen badkamer en biedt een fantastisch panoramisch uitzicht. De master slaapkamers zijn uitgerust met een eigen kleedkamer. Andere slaapkamers hebben voldoende bergruimte in de ingebouwde kasten.

Alle badkamers zijn voorzien van royale afwerking met de hoogste kwaliteit materialen. Met vloerverwarming, soft-close wc-brillen en LED-verlichte spiegels, zult u in staat om uw ontspanning tijd ten volle te genieten.

Grote terrassen en tuinen worden compleet geleverd met uw eigen infinity pool. Terrassen zijn gedeeltelijk overdekt zodat u kunt genieten van de zon, of ontspannen in de schaduw.

De woningen zijn voorzien van enorme kelder gebieden voor u om gebruik te maken. Er zijn tal van opties voor uw kelderruimte van een fitnessruimte tot een sauna, een bar met een bioscoopzaal. Er zijn verschillende oplossingen al ontworpen en klaar om u te bieden. Het gebied is zo groot dat de lijst met opties is werkelijk eindeloos!

Gelegen in Nueva Andalucia op een heuvel, worden de woningen op het zuiden met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. De locatie ligt op slechts enkele minuten van de highlife van Marbella en Puerto Banus, met alle lokale voorzieningen die je maar kunt wensen praktisch voor de deur

Met: Gated Community, Panoramisch uitzicht, Infinity Pool, Zuid geconfronteerd met uitzicht op zee, Pool LED verlichting, vloerverwarming, design keuken, Bioethanol open haard, Porcelanosa Finishes, Designer Wedstrijden, LED verlichte spiegel, individuele AC control, complete ingebouwde kasten, verlaagd plafond

U kunt ook geïnteresseerd

Torremuelle Big Blue en Venta en Torremuelle

Big Blue

Introductie van Big Blue - een nieuw project van l...

van €539,000

MEER INFO

Nueva Andalucia Guadaiza Gardens en Venta en Nueva Andalucia

Guadaiza Gardens

Guadaiza Gardens is een nieuw project van appartem...

van €149,800

MEER INFO

El Higuerón Higueron Hills en Venta en El Higuerón

Higueron Hills

Higueron Hills is een nieuw project van luxe appar...

van €439,000

MEER INFO

Cabopino Venere Residences en Venta en Cabopino

Venere Residences

We zijn verheugd om onze klanten Venere Residences...

van €430,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2021 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.