NIEUWE EIGENDOM

Paraiso Pueblo - BenahavisRef: PARPUE

Details

Referentie:
PARPUE
Gebied:
Benahavis, Marbella
Type:
Appartement, Penthouse
Prijs vanaf:
€284,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Uw nieuwe huis in Benahavis

Welkom in Paraiso Pueblo - Benahavis, strategisch gelegen, omgeven door de meest prestigieuze golfbanen aan de Costa del Sol, en met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de zee en de golfbaan, dit nieuwe project biedt een elegante Andalusische levensstijl, waar traditionele architectuur wordt gecombineerd met een avant-gardistisch interieur en hoogwaardige materialen.

Het wooncomplex bestaat uit 206 nieuwbouwwoningen met 2 of 3 slaapkamers. De woningen bieden grote woonkamers met geïntegreerde keukens en eetkamers en toegang tot de ruime terrassen. Alle penthouses hebben naast terrassen ook zeer grote solaria, terwijl de meeste woningen op de begane grond een eigen tuin hebben. De terrassen, met grote ramen, laten de woningen baden in het licht en hebben een spectaculair uitzicht.

Het project biedt een breed scala aan diensten aan kopers binnen hetzelfde complex, waardoor Paraiso Pueblo een echt uniek project wordt. De faciliteiten omvatten grote tuinen, 5 buitenzwembaden, een verwarmd binnenzwembad, een speeltuin voor kinderen, een clubhuis met restaurant / bar en een winkel met lokale producten. Een fitnessruimte, spa met sauna, Turks stoombad en jacuzzi, Crossfit-ruimte en yoga, evenals een sportveld helpen u fit te blijven.

Het project wordt gebouwd met de beste kwaliteiten voor zowel de faciliteiten als de afwerking. Doorlopende vloeren en indrukwekkende schuiframen van vloer tot plafond zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes. De open keukens geïntegreerd in de woonkamer krijgen hoogwaardige apparatuur en alle woningen worden voorzien van een domoticasysteem voor de installaties, verlichting en zonwering.

U kunt ook geïnteresseerd

Nueva Andalucia Palacetes de Banus en Venta en Nueva Andalucia

Palacetes de Banus

Welkom bij Palacetes de Banús - een nieuw privé,...

van €6,200,000

MEER INFO

El Campanario El Campanario Vistas en Venta en El Campanario

El Campanario Vistas

El Campanario Vistas is een nieuwe ontwikkeling be...

van €1,450,000

MEER INFO

Marbella Vilas6 en Venta en Marbella

Vilas6

Introductie van Vilas6 - een nieuw project van lux...

van €4,500,000

MEER INFO

La Cala de Mijas One Residences en Venta en La Cala de Mijas

One Residences

Introductie van One Residences - een nieuw project...

van €799,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2023 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.