NIEUWE EIGENDOM

Pure South - ManilvaRef: PURSOU

Details

Referentie:
PURSOU
Gebied:
Manilva
Type:
Appartement, Penthouse
Prijs vanaf:
€171,900

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Spaans leven

Welkom bij Pure South - een nieuw project dat bestaat uit moderne appartementen met twee of drie slaapkamers en een spectaculair uitzicht op zee.

Gelegen in Manilva, tussen Estepona en Gibraltar, op slechts 30 minuten van Marbella, biedt het project een unieke resort-stijl van leven. Met uitzonderlijke faciliteiten op het terrein, waaronder een fitnessruimte, spa, sauna, Turks bad, jacuzzi, spelletjes / sociale lounge, twee prachtige lagune-vormige zwembaden en een apart zwembad en een speeltuin voor de kinderen. U kunt ook een hapje eten in de snackbar terwijl u van het weer geniet.

De appartementen hebben een open indeling met een eigentijds design dat het beste uit het uitzicht haalt. De blokken zijn laagbouw bestaande uit begane grond, eerste verdieping en penthouse-eenheden. De appartementen op de begane grond hebben een mooie eigen tuin, terwijl de andere units royale terrassen op het zuiden bieden.

Extra grote glazen deuren bieden een naadloze verbinding tussen uw binnen- en buitenruimtes. Een moderne, volledig ingerichte keuken biedt quartz werkbladen met veel ruimte om te dineren. Ruime slaapkamers zijn compleet met inbouwkasten, terwijl de master suite ook een eigen badkamer en een kleedkamer heeft. De exacte configuratie is afhankelijk van het type appartement dat u kiest.

Aspecten die door u kunnen worden gekozen, omvatten badkamermeubels, tegels, keukens, vloeren en zelfs de interieurverf, zodat u uw interieur afstemt op uw smaak en behoeften.

U kunt ook geïnteresseerd

Torremuelle Big Blue en Venta en Torremuelle

Big Blue

Introductie van Big Blue - een nieuw project van l...

van €575,000

MEER INFO

La Resina Pueblo del Golf en Venta en La Resina

Pueblo del Golf

Introductie van Pueblo del Golf - een nieuwe ontwi...

van €575,000

MEER INFO

Estepona Estepona Golf en Venta en Estepona

Estepona Golf

Welkom bij Estepona Golf - een residentieel comple...

van €416,134

MEER INFO

Cancelada Velvet en Venta en Cancelada

Velvet

Welkom bij Velvet - een nieuw project gelegen in C...

van €985,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2019 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.