NIEUWE EIGENDOM

Villa Flora - Nueva AndaluciaRef: VILFLO

Details

Referentie:
VILFLO
Gebied:
Nueva Andalucia, Marbella
Type:
Prijs:
€5,495,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Een prachtig bezit

Introductie van Villa Flora - een klassiek Andalusisch pand met een speciale ambiance en een uniek gevoel. De woning is gelegen in de populaire wijk Las Brisas, Nueva Andalucia, aan een rustige doodlopende weg. Het verhoogde perceel biedt privacy en een geweldig uitzicht over de golfvallei en de berg La Concha.

Bij binnenkomst zult u versteld staan van de met de hand gesneden stenen vloer en de brede trap, van waaruit u toegang heeft tot de bovenste verdieping van het huis of de woonkamer.

Ga de trap op en je vindt twee slaapkamers, beide met een eigen badkamer. Beide slaapkamers geven tevens toegang tot ruime terrassen met benijdenswaardige uitzichten. Op deze verdieping bevindt zich tevens een thuiskantoor met terras en zithoek. U zult de hoogwaardige materialen en afwerking door de hele woning opmerken, waarbij natuursteen, hout en metalen elkaar complementeren.

Op het hoogste niveau vindt u een royale open woonkamer met de keuken, ontbijtruimte, eethoek en formele woonkamer. De ruimte is enorm en is perfect voor entertainment of gewoon voor het hele gezin. Vanaf hier vindt u door de grote kamerhoge ramen een overdekt terras met zitgedeelte. Er is ook een derde slaapkamer met badkamer op deze verdieping, plus een gastentoilet.

Als u de trap naar het lagere niveau neemt, komt u bij nog twee grote slaapkamers met eigen badkamer met directe toegang tot uw achtertuin en een extra terras. Er is ook een groot familie- en entertainmentgedeelte met een pooltafel en een verzonken bar. Op deze verdieping bevinden zich ook uw was- en bijkeuken netjes verborgen.

De tuin completeert dit prachtige pand, prachtig aangelegd met een groot zwembad in het midden, met ingebouwde zitplaatsen aan het water, een poolhouse en een eethoek in de open lucht met barbecue.

U kunt ook geïnteresseerd

El Higuerón Higueron South Residences en Venta en El Higuerón

Higueron South Residences

Higueron South Residences is een ambitieus project...

van €1,150,000

MEER INFO

La Cala de Mijas Calma Mijas en Venta en La Cala de Mijas

Calma Mijas

Introductie van Calma Mijas - een nieuw woonprojec...

van €458,000

MEER INFO

El Chaparral Rayos del Sol en Venta en El Chaparral

Rayos del Sol

Welkom bij Rayos del Sol - een nieuw complex van s...

van €450,000

MEER INFO

San Roque Emerald Greens en Venta en San Roque

Emerald Greens

Welkom bij Emerald Greens - een nieuw project van ...

van €360,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.