NIEUWE EIGENDOM

Bayside Homes - EsteponaRef: BAYHOM

Details

Referentie:
BAYHOM
Gebied:
Estepona
Type:
Prijs vanaf:
€249.000 *

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Appartementen met zeezicht

Bayside Homes is een nieuw project in het gebied van Arroyo Enmedio, dicht bij Estepona, op slechts enkele minuten van het strand, in een rustige buitenwijk.

Het project bestaat uit 41 woningen met opties voor één, twee en drie slaapkamers. De appartementen zijn verdeeld over slechts twee gebouwen, met woningen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Er is ook een penthouse-appartement in een van de portalen. Alle eigendommen zijn op het zuidoosten georiënteerd.

De ontwikkeling biedt prachtige aangelegde tuinen, een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte en een veelzijdige polyvalente ruimte. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om een toewijding aan duurzaamheid te weerspiegelen met functies en faciliteiten van topkwaliteit.

Binnenin de prachtige nieuwe woningen zijn ruime leefruimtes ontworpen met oog voor detail. Grote ramen, grote porseleinen vloertegels en de oriëntatie van de woningen zorgen voor een maximale natuurlijke lichtinval gedurende de dag. De grote ramen brengen je ook naar je royale terrassen om optimaal van het weer te genieten.

De keukens zijn ontworpen om een integraal onderdeel van het pand te zijn, lichte, ruime en functionele ruimtes voor dagelijks gebruik. Kwarts werkbladen, inbouwapparatuur en LED-verlichting dragen bij aan het gevoel van kwaliteit.

* Prijzen en beschikbaarheid zijn correct op het moment van publicatie en kunnen worden gewijzigd. Neem rechtstreeks contact met ons op om de beschikbaarheid en prijzen te bevestigen.

U kunt ook geïnteresseerd

Estepona Serenity Gardens en Venta en Estepona

Serenity Gardens

Welkom bij Serenity Gardens - een nieuw project be...

van €207.000

MEER INFO

Mijas Costa Aalto Riviera en Venta en Mijas Costa

Aalto Riviera

Introductie van Aalto Riviera - een nieuw project ...

van €980.000

MEER INFO

Estepona Sunset Bay Estepona en Venta en Estepona

Sunset Bay Estepona

Introductie van Sunset Bay Estepona - een nieuw pr...

van €258.000

MEER INFO

Manilva Pure Sun II en Venta en Manilva

Pure Sun II

Maak kennis met Pure Sun II. Dit project bestaat u...

van €265.000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.