NIEUWE EIGENDOM

Le Caprice - La QuintaRef: LECAPR

Details

Referentie:
LECAPR
Gebied:
La Quinta, Benahavís
Type:
Appartement, Penthouse
Prijs vanaf:
€555,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Exclusieve huizen op het zuidwesten

Le Caprice is een nieuw project bestaande uit 14 luxe appartementen verdeeld over slechts drie gebouwen van drie verdiepingen. De ontwikkeling is gevestigd in Benahavís, dicht bij het beroemde La Quinta Wesin Hotel and Golf Resort.

Er is een golfbaan met 27 holes (3 gangen van elk 9 holes), een 5-sterrenhotel, een clubhuis, restaurants en een spa met een fitnessruimte en een water- en ontspanningszone met hydrotherapie.

De woningen liggen allemaal op het zuidwesten met een prachtig uitzicht over de golfbaan en de Middellandse Zee. De gemeenschappelijke ruimtes zijn onder meer een zwembad en weelderige aangelegde tuinen.

Het resort ligt op slechts 10 minuten rijden van de speeltuin van de rijken en beroemdheden; Puerto Banus, en nog eens 5 minuten naar Marbella.

Elk van de eigenschappen heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De kamers zijn licht en luchtig met een open woon / eetkamer, evenals grote terrasdeuren die een naadloze overgang van binnen naar uw zonnige en ruime terras geven. De accommodaties op de begane grond hebben een eigen tuin, terwijl de penthouses een groot solarium hebben. Alle eigenschappen omvatten een eigen parkeerplaats en een berging.

Le Caprice onderscheidt zich van de rest dankzij de zorgvuldig gekozen eigentijdse materialen en hoogwaardige fittingen en afwerkingen. Hoogtepunten zijn porselein betegelde vloeren, volledig ingerichte keuken met apparatuur, badkamers met hoogwaardige armaturen en fittingen, LED-verlichting, warme en koude airconditioning, zonnepanelen en technische bouwspecificaties die het beste bieden op het gebied van thermische isolatie en geluidsisolatie.

U kunt ook geïnteresseerd

La Cala Golf Elysium Golf en Venta en La Cala Golf

Elysium Golf

Welkom bij Elysium Golf - een nieuw project van sl...

van €569,000

MEER INFO

Estepona Las Dunas Villas en Venta en Estepona

Las Dunas Villas

Las Dunas Villas is een nieuw project van luxe vil...

van €735,000

MEER INFO

Cabopino Artola Homes en Venta en Cabopino

Artola Homes

Artola Homes is een nieuw project bestaande uit ap...

van €361,000

MEER INFO

Estepona Valle Romano Green en Venta en Estepona

Valle Romano Green

Welkom bij Valle Romano Green - een nieuw project ...

van €525,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2020 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.