NIEUWE EIGENDOM

Santa Clara - Los MonterosRef: SANTAC

Details

Referentie:
SANTAC
Gebied:
Los Monteros, Marbella
Type:
Villa
Prijs vanaf:
€1,200,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Exclusive Leefstijl

Santa Clara is een exclusieve residentiële ontwikkeling dicht bij de stranden van Marbella en wordt omringd door golfbanen.

De Residences

Deze exclusieve ontwikkeling is ook slechts een op enkele minuten van het beroemde 5-sterren grand luxe Hotel Los Monteros en La Cabane Beach Club.

Deze ongelooflijke ontwikkeling biedt 24 prachtig gepositioneerde villa's binnen een veilige gemeenschap, waarbij elk pand verbazingwekkende aandacht voor detail heeft in dit zeer speciale project.

De ontwikkeling bevindt zich op een verhoogde positie binnen het golfresort en biedt een spectaculair uitzicht op golf en zee. De villa's zijn ruim en bieden een royale bouwgrootte van 250m & sup2; plus terrassen.

Alle accommodaties zijn zorgvuldig ontworpen met behulp van de beste materialen en kwaliteiten, zoutwaterzwembaden, prachtig aangelegde tuinen en elk is gepositioneerd om het uitzicht en de privacy van de naburige villa's te maximaliseren. De Residences bieden keuze uit villa's met 3 of 4 slaapkamers. Prijzen vanaf 1.200.000€

Signature Villas

De Signature Villas zijn gelegen in Santa Clara Golf Club Marbella, een van de mooiste 18-holes golfbanen op de Costa del Sol, ontworpen door Enrique Canales Busquets.

Er is geen tekort aan andere kwaliteit golfbanen in de buurt, zoals Marbella Golf, Rio Real, Santa Maria en Greenlife.

Het voordeel van zich bevinden in Santa Clara Marbella is dat de verhoogde percelen genieten van dramatische uitzichten op bergen, zee en golf die harmonieus samengaan met de groene ruimtes van de golfbaan en worden omringd door een overvloed aan flora en fauna, inclusief de dennen- en kurkboombossen in het gebied.

Dit deel van de ontwikkeling van Santa Clara bestaat uit 20 karakteristieke villa's.

Ongelooflijke zorg is besteed aan elk detail om een ​​unieke en verfijnde stedelijke ontwikkeling te creëren, die de mogelijkheid biedt voor bevoorrechte weinigen die een stijlvolle levensstijl leiden die niet te vergelijken is.

De huizen zijn ontworpen voor optimale efficiëntie in warmte-isolatie en energieverbruik, met behulp van materialen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook koolstofneutraal en duurzaam in de productie. Toegevoegde aan ontwerp en de zorgvuldige inkoop van materialen is een concept dat moderne technologie gebruikt om optimale efficiëntie te creëren.

De Signature-villa's zijn geprijsd van 2.300.000€.

U kunt ook geïnteresseerd

La Alquería La Alquería Homes en Venta en La Alquería

La Alquería Homes

La Alquería Homes is een kleine ontwikkeling van ...

van €805,000

MEER INFO

Nueva Andalucia Andalucia Villas en Venta en Nueva Andalucia

Andalucia Villas

Introductie van Andalucia Villas - een nieuw proje...

van €2,395,000

MEER INFO

Calahonda Royale Villas en Venta en Calahonda

Royale Villas

Royale Villas is een nieuw project met 21 luxe-eig...

van €1,190,000

MEER INFO

Nueva Andalucia 9 Lions Residences en Venta en Nueva Andalucia

9 Lions Residences

Introductie van 9 Lions Residences, negen blokken ...

van €565,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2018 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.