NIEUWE PROJECTEN

Vista Lago Residences - BenahavisRef: VISLAG

Details

Referentie:
VISLAG
Gebied:
Benahavis, Marbella
Type:
Prijs vanaf:
€5.995.000 *

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Ontworpen voor een beter leven

Vista Lago Residences is een duurzame luxe ontwikkeling van 18 individueel ontworpen villa's gelegen op het 200 hectare grote landgoed van Real de La Quinta. Omgeven door een prachtig landschap dat grenst aan een UNESCO-biosfeerreservaat, liggen de villa's op slechts 15 minuten van Marbella. De uitzichten, richting de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de kustlijn van Afrika daarachter, zijn gewoon adembenemend.

Deze door design geleide huizen zullen heel anders zijn dan alles wat eerder is geweest. Alle 18 villa's, evenals het meubilair en de uitrusting ervan, verschillen van elkaar. De gemeenschappelijkheid die ze delen, afgezien van de prachtige uitzichten, is dat ze allemaal van de hoogste standaard van ontwerp zijn en allemaal een niveau van innovatie en creativiteit vertonen dat zelden wordt aangetroffen in residentiële ontwikkelingen. De domotica en algemene verlichting zijn van wereldklasse, waardoor elke villa echt een slimme woning is. Alle villa's zijn gepositioneerd voor maximale privacy op individuele percelen, hebben grote terrassen, ruime tuinen, echte Infinity-zwembaden en op maat gemaakte ruimtes die kunnen worden gebruikt voor entertainmentruimtes, sportscholen en thuiskantoren.

Dit concept staat centraal in het ontwerp van elke villa, waarbij de lounge en het terras naadloos overgaan in één uitgestrekte leefruimte. In belangrijke delen van de villa's verdwijnen de ramen in de muren en omlijsten ze het ongestoorde, panoramische uitzicht op de idyllische natuurlijke omgeving.

Alle gemakken die u nodig heeft, bevinden zich voor de deur, waaronder golf, watersporten op het meer, een gastronomisch restaurant, een bar en chiringuito, een exclusieve spa, tennisbanen en een selectie winkels. Deze voorzieningen, gecombineerd met de uitgebreide faciliteiten in elke villa, zorgen ervoor dat eigenaren het resort nooit hoeven te verlaten tenzij ze dat willen.

Bouwen voor vandaag zonder de toekomst in gevaar te brengen is een kernwaarde van het project, dat in het proces van BREEAM-certificering zit. De verbeteringen in het ontwerp die deze beoordeling met zich meebrengt, resulteren in duurzame woningen die het welzijn van de mensen die erin wonen, helpen de natuurlijke hulpbronnen te beschermen en een aantrekkelijkere vastgoedinvestering opleveren.

* Prijzen en beschikbaarheid zijn correct op het moment van publicatie en kunnen worden gewijzigd. Neem rechtstreeks contact met ons op om de beschikbaarheid en prijzen te bevestigen.

U kunt ook geïnteresseerd

Alcaidesa Serenity Alcaidesa en Venta en Alcaidesa

Serenity Alcaidesa

Introductie van Serenity Alcaidesa - een nieuw woo...

van €339.000

MEER INFO

Estepona Living Estepona en Venta en Estepona

Living Estepona

Introductie van Living Estepona - een nieuw projec...

van €425.000

MEER INFO

Casares Amaranta Living en Venta en Casares

Amaranta Living

Introductie van Amaranta Living - een nieuw projec...

van €375.000

MEER INFO

El Higuerón Higueron South Residences en Venta en El Higuerón

Higueron South Residences

Higueron South Residences is een ambitieus project...

van €1.190.000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.