NIEUWE EIGENDOM

Villas Lomas de Marbella Club - Golden MileRef: VILLOM

Details

Referentie:
VILLOM
Gebied:
Golden Mile, Marbella
Type:
Prijs vanaf:
€6,400,000

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Exclusieve vrijstaande villas

Villas Lomas de Marbella Club is een nieuw project dat bestaat uit slechts vier luxe villa's die zijn ontworpen volgens de hoogste normen, met energiesystemen en kenmerken van de meest avant-garde architectuur.

Schoonheid, elegantie en comfort kenmerken deze villa's op het zuiden, zowel klassiek als modern qua uiterlijk, met superieure kwaliteiten en uitzonderlijke materialen.

De villa's hebben een verhoogde ligging die, samen met de oriëntatie, een prachtig uitzicht biedt op zowel de zee als de berg La Concha. Bij het betreden van de villa's is er een zeer ruime parkeerplaats buiten versierd met een waterfontein die de ingang een elegant tintje en karakter geeft.

De villa's hebben een tuin eromheen, met groene zones en versierd met een verscheidenheid aan bloemenplanten en palmbomen die kleur en beweging geven.

Het verwarmde zoutwaterzwembad heeft zowel een overdekt als onoverdekt terras en een stijlvolle hangmat die u uitnodigt om te genieten van het goede weer van Marbella met familie en vrienden en ook van de privacy van het perceel.

De villa's zijn qua indeling goed geproportioneerd, verdeeld over 3 niveaus en een solarium om een ​​voortreffelijk smaakvolle woning met 5 slaapkamers te creëren met meerdere amusementsruimtes.

De toegang tot de villa is indrukwekkend dankzij het plafond met dubbele hoogte en de grote moderne pilaren. Bij het betreden van de villa heeft de begane grond een grote ruimte die is verdeeld in verschillende ruimtes, een met een grote open haard, een eethoek en een woonkamer. De volledig uitgeruste keuken met de modernste apparatuur heeft een op maat gemaakt eiland. De hele plant heeft toegang tot de terrassen, de tuin en het zwembad, met plekken om te ontspannen en plezier te hebben.

De bovenverdieping bestaat uit 3 slaapkamers met badkamers en kleedkamers en-suite. De hoofdslaapkamer met toegang tot het grote terras heeft een spectaculair uitzicht op het zwembad en de zee.

Het sfeervolle souterrain heeft parkeergelegenheid voor 3 auto's, een wasruimte en een personeelsappartement met een keuken en directe lift naar de keuken op de begane grond. Daarnaast zijn er op deze verdieping nog 2 slaapkamers met natuurlijk licht, perfect voor gasten.

Naast de leuke ruimtes in de tuin, is er op de bovenste verdieping van het huis een solarium met ruimte voor een buitengymnastiek met glazen gordijnen en fantastische overdekte en onoverdekte loungeruimtes. Deze verdieping heeft dankzij zijn hoogte een bevoorrecht uitzicht op de zee.

U kunt ook geïnteresseerd

Estepona Azure Estepona en Venta en Estepona

Azure Estepona

Welkom bij Azure Estepona - een nieuw project van ...

van €453,000

MEER INFO

La Cala de Mijas Almar en Venta en La Cala de Mijas

Almar

Introductie van Almar Beach Front Villas - een nie...

van €1,770,000

MEER INFO

Marbella La Cornisa de Río Real Golf en Venta en Marbella

La Cornisa de Río Real Golf

Welkom bij La Cornisa de Río Real Golf - een nieu...

van €795,000

MEER INFO

Estepona Aures en Venta en Estepona

Aures

Welkom bij Aures - een nieuw project in Estepona b...

van €546,000

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2024 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.